In de ban van Leffinge Leuren

Het afgelopen weekend heb ik tegen de klok gewerkt om een website aan te passen. Vanavond nog de laatste puntjes op de i gezet en zo zijn we de week van de opbouw van Leffinge Leuren aangevat. Morgenavond laden we het elektrische materiaal in de aanhangwagen om overmorgen kabels te kunnen leggen. Ik zelf zal woensdag maar een halve dag aanwezig kunnen zijn. Er is ook nog zoiets als wat je het werk noemt.

Ik weet nog niet wat het zal geven dit weekend; mijn festival-maten zijn het land uit… Er zijn in ieder geval mooie namen geprogrammeerd, waar we in de toekomst nog zullen van horen. Dat vind ik een kunst op zich: jonge beloftevolle groepen programmeren die dan later doorbreken en bekend raken bij de ‘gewone’ mensen. Naar enkele optredens zie ik wel uit, vooral op zondag en weten dat het maandag weer werkdag is.

Hopelijk komt dat goed. Met de jaren weet je wel wat je mag verwachten aan drank, muziek en vertier. De weergoden zullen ons gunstig zijn, volgens de voorspellingen en dat kunnen we alleen maar toejuichen! Hopelijk raakt alles op tijd klaar, het zal een opbouw zijn met minder volk heb ik zo de indruk. We zullen een tandje mogen bijsteken. Nu nog een beetje uitrusten voor het festival echt van start gaat!

De commentaren zijn gesloten.