Naweeën

Waar was ik gebleven? Het lijkt wel of ik een week van deze wereld was. Het plaatselijke festival zal daar wel voor iets tussen zitten vrees ik. We hebben ongelooflijk mooi weer gehad, veel schoon volk en schone liedjes. Wat zou een mens nog meer willen hebben? Een weekje verlof om weer op adem te komen zou niet mis zijn; maar daar zal ik nog even moeten op wachten tot het herfst geworden is.

Ondertussen heeft Apple zijn iPhone 7 uitgebracht. Wel wat veel centjes voor een minicomputer die je gebruikt om te bellen, ik denk dat ik toch nog wat zal wachten om over te stappen op een smartphone. Het is niet enkel de kostprijs maar je hebt dan ook een data-abonnement nodig en zo lopen de kosten al snel op… Zeg nooit nooit maar het zal niet voor direct zijn, ik wacht nog wel een paar jaar.

Deze week start ik in het tweede jaar vrije grafiek aan de Kunstacademie aan Zee, of kortweg KaZ. Vorige week is het er niet van gekomen om te gaan wegens hoger genoemde afwezigheid. Ik moet weer landen en met mijn voetjes op de grond komen, momenteel beleef ik afkickverschijnselen van drie dagen feesten. Op naar andere feesten vol muziek, schoon volk en een frisse pint.

De commentaren zijn gesloten.