Persoonlijk

Bastille met Good Grief, om de een of andere reden blijft die song in mijn hoofd hangen. De ene reden zal ik hier niet aanhalen, het is persoonlijk, en de buren lezen mee. De andere reden is: het is goede muziek, helaas is de rest van de plaat niet zo goed anders had ik die zeker gekocht. Ik ben dol op goede muziekjes en schrijven, daarom dat ik ze combineer. Ik schrijf terwijl er een leuk muziekje speelt.

Net als gisteren in de namiddag, toen heb ik Triggerfinger opgelegd en notities genomen. Dat was waarlijk een goed idee! De tijd gaat zo snel voorbij dat ik zelfs in mijn notities achterloop. INXS met Beautiful Girl ook een prachtige combinatie, en het doet me zelfs wat denken aan wat ik hierboven, in de eerste alinea, geschreven heb. Als er geen vrouw in het spel zou zitten, dan zou het niet verwonderlijk zijn…

Het is en blijft persoonlijk, dit schrijven, deze blog. Soms lijkt het alsof ik geen meter vooruit kom, maar dat is slechts schijn. In de coulissen werk ik hard om vooruit te komen en dit op velerlei vlakken. Alleen duurt alles me soms wat te lang voordat ik er vordering in zie komen, dan troost ik me met de gedachte dat Rome ook niet in één dag is gebouwd. Dat geeft me moed om verder te gaan, te schrijven en door te gaan met alles.

De commentaren zijn gesloten.