Opkuisen, lezen en vergeten

Om één of andere reden doet mijn NAS vanavond gek. Of beter nog ik laat me voor gek houden door dubbele nummers in mijn iTunes-server. Opeens zie je tweemaal dezelfde nummers van een plaat, netjes onder elkaar. Als je dan beter gaat zoeken blijkt de muziek er toch tweemaal op te staan. Zo raakt de schijf natuurlijk snel vol! Het heeft te maken met het rippen van mijn cd’s via een oude mac en het ordenen van de muziekmap.

Goed een uur later lijkt alles weer zoals het hoort. De muziek speelt via de draadloze wifi-verbinding op mijn MacBook vanaf mijn NAS, op zich al een wonder. Zo heb ik me aan het schrijven gezet met een deuntje op de achtergrond. Nog een geluk dat ik iets van computers ken; of ik had de schijf al een schop onder zijn kont gegeven. De techniek staat voor niks, het is aan ons, onbenullen, om ermee leren om te gaan…

Vrijdagmiddag ben ik, uit gewoonte, nog maar eens in de Standaard boekhandel binnen gesprongen met als gevolg dat ik weer enkele tijdschriften liggen heb om te lezen. Eentje over computers, eentje over psychologie en eentje over architectuur. Daarnaast heb ik nog de laatste Klasse van dit jaar liggen, nog voor ik deze gelezen heb, heb ik mijn abonnement voor volgend jaar verlengd.

De commentaren zijn gesloten.