Oktoberblues

Na de zomer en nazomer komt de herfst. Dan vraag ik me af of ik de oktoberblues zal krijgen? De dagen worden korter en de nachten langer, maar dat wil nog niet zeggen dat ik daarom meer slaap. Zelfs als ik slaap ben ik nog in gedachten bezig met het werk; dan komen er allerlei rare dromen, ik vraag me soms af van waar ik het allemaal blijf halen.

Afgelopen drie dagen ben ik vooral met het in orde brengen van mijn oude laptop bezig geweest: de tweede partitie met Linux erop is nu weer in orde. Na veel zwoegen, zweten en vooral updaten. Enkel moet ik nog het probleem om vlotter files op de netwerkschijf van school in orde krijgen. Deze middag ben ik daaraan bezig geweest maar het is nog niet helemaal zoals het hoort. Straks misschien even zoeken en testen, komt in orde.

Nog een kleine inspanning en we hebben een weekje om uit te blazen. Ligt het aan mij of is het gewoon zo, het lijkt nog een eeuwigheid ver, al vliegt de tijd zo snel. Vooral als je met computers bezig bent, en als een gek allerlei commando’s zit in te voeren om een onstabiel systeem weer in orde te krijgen. Uiteindelijk wel in mijn opzet geslaagd: eind goed, al goed.

De commentaren zijn gesloten.