Red Devils

Het was een mooie wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina vrijdag laatst leden: veel inzet en bij wijlen mooie combinaties van onze Rode Duivels. Al moeten we toegeven dat de Bosniërs een maatje te klein waren voor ons. Het waren makke lammetjes om tegen te spelen, een paar flitsen daargelaten, en dat vertaalde zich in een vier tegen nul overwinning. Al had het gerust zes nul kunnen zijn, in voetbal kan alles zolang de wedstrijd nog niet gespeeld is.

Dat zullen we straks wel zien tegen Gibraltar. Als de Duivels wat doordrukken zouden ze toch een mooie score moeten kunnen behalen. Mijn idee is minstens zes tegen nul. De rest is overschot, meer hoeft voor mij niet, die arme stakkers moeten niet helemaal vernederd worden. Op naar het WK in Rusland in 2018 zou ik zo zeggen: go Red Devils go!

Verder zie ik uit naar een droog weekend, ik zal mijn best doen om enkele buren bij kunstenaars te gaan bezoeken. Al kan ik niks beloven! We zullen het nog wel zien waar ik overal geraak. Verder geen grote plannen deze week, rustig het werk afronden, als dat mogelijk is. Anders steken we wel een tandje bij mocht dat nodig zijn.

De commentaren zijn gesloten.