Verandering

Waarom houdt een mens vast aan wat hij kent? Aan wat hij gewoon is? Neem nu als voorbeeld het gebruik van software. Al sinds 1994 werk ik met Adobe Photoshop. Wil dit zeggen dat er geen andere alternatieve beeldbewerkingsprogramma bestaat? Het antwoord is ja, Affinity Photo. Zij brengen een alternatief voor zowel Illustrator als Photoshop.

Het is de aard van het beestje mens; die vasthoudt aan wat hij al kent. Neem nu mezelf: ik ben bezig mijn kennis over Adobe Flash aan het bijspijkeren. Meer bepaald het programmeren in Flash met Action Script (een soort Javascript). Terwijl ik me eigenlijk beter in zou laten Swift om applicaties, spellen en diets meer te ontwikkelen. Met oude software te leren hol ja altijd de feiten achterna.

Het is vakantie, ik zou me beter minder met computers, programma’s  en al dat fraais inlaten. Leve de natuur, het mooie weer en de rust. Dat laatste kan ik gebruiken en vooral in mijn hoofd, waar van tijd tot tijd een wirwar aan gedachten heerst. Alhoewel de laatste  jaren de stormen zijn gaan bedaren, kan ik soms nog van die opflakkeringen krijgen. Met ouder worden kom je duidelijk tot meer rust en vastigheid.

De commentaren zijn gesloten.