Fijne tijden

Een week zus en een week anders, afgelopen weekend was het fijn: veel mensen gezien en ik heb van alles gedaan. Het begon op vrijdagmiddag, ik was afgesproken met een vriend om enkele tentoonstellingen te doen: een expo van vrienden, het Muzee en de Venetiaanse Gaanderijen. Alles op een namiddag vlotjes weg gaan bekijken. Om af te sluiten nog een lekkere pint genoten in de bar van de Grote Post.

Zaterdag heb ik ’s morgens wat in de tuin geholpen en na de koffie ben ik naar mijn broer gereden om voor mijn nichtjes te passen. Het zijn al grote meiden geworden, de kleinste doet volgend jaar haar vormsel en straks zitten ze allebei op de secundaire school. O wat gaat de tijd toch zo snel als het leuk is, nadat ik ze in hun bed gestopt heb, heb ik nog even zitten chatten — er was toch niks op de televisie.

Op zondag heb ik het rustig aan gedaan: na de middag een klein uurtje de benen gestrekt. Daarna nog wat op mijn computer bezig geweest en zo was het weer avond. Dat heb je met weekends, die zijn altijd aan de korte kant, vooral als er op maandag weer een nieuwe werkweek start. Deze morgen raakte ik écht niet uit mijn bed. Veel te koud buiten en lekker warm in mijn bed, het contrast kon niet groter zijn.

De commentaren zijn gesloten.