We zijn klaar voor een nieuw jaar

Vorige jaar heb ik nog een poging ondernomen om het één en ander af te werken: zo ondermeer het corrigeren van een novelle. Dat is  me op een hoofdstuk na net niet gelukt. Zodoende heb ik dit werkje gisteren afgerond, mits een dagje vertraging is het toch af geraakt. Ik hoop nog veel te kunnen verwezenlijken dit jaar, ik heb er zin in om te schrijven, te tekenen en zoveel meer.

De intenties zijn er, nu nog plannen en deze dan uitvoeren. Tussen het idee en de realisatie zitten er bij mij vaak enige jaren tussen. Tijd om de ruis eruit te halen en voort te maken; de tijd speelt altijd in het nadeel. Je hebt er nooit genoeg en een dag telt maar vierentwintig uur ook al zou je het dubbele wensen er zou wat anders zijn die het overhoop haalt.

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Eerst en vooral wens ik voor alle mensen wat begrip, liefde en verdraagzaamheid. Al die oorlogen en aanslagen is voor niemand nodig. Leer je te beheersen, maak kennis met je buren en praat respectvol met elkaar. Kleine stapjes voor elke mens, grote verschillen voor de mensheid! Als iedereen een klein beetje voor de eigen deur veegt dan komen we al een heel stuk verder.

Commentaren

  • Mooi verwoord Koen.

De commentaren zijn gesloten.