Muziek was mijn eerste liefde

Daar is de zomer, de tijd van de festivals komt dichterbij, het is tijd om de juiste keuze te maken en met vriend(inn)en af te spreken. De volgende festiviteiten staan eventueel op het programma: het Cactus Festival, Theater aan Zee en Dranouter. Soms is het moeilijk kiezen als de data overlappen. Ik puzzel het volgende weekend wel uit. Voorlopig staat er dan nog niks in mijn agenda.

Gisteren naar het laatste schoolfeest van de nichtjes geweest. Een hoofdstuk wordt afgesloten, dag lagere school, op naar het secundair! Wat gaat de tijd toch snel als je de kinderen ziet veranderen en groeien. Bij jezelf merk je dat minder, in het hoofd blijft veel hetzelfde, het is vooral het lichaam dat onderhevig is aan het voortschrijden van de jaren.

Muziek is en blijft een constante in mijn leven, zonder zou het moeilijk lukken denk ik. Zelf heb ik ooit, in een ver verleden, geprobeerd muziek te spelen. Dat was met vallen en opstaan, zolang de partituur niet te moeilijk was viel het mee. Al had ik vaak moeite om het ritme aan te houden, ergens hebben ze vergeten een metronoom in te bouwen bij de conceptie. Op naar een liefdevolle festivalzomer!

De commentaren zijn gesloten.