Verdwaald

Afgelopen weekend heb ik zo goed en zo kwaad als het kon de Wijnendaleroute proberen te rijden. De eerste fout, nu ik het parcours op mijn laptop bekijk, is dat ik tot in Torhout gereden ben. Daar waren een of andere feestelijkheden waardoor je maar moeilijk met de fiets door de mensenmassa kon. Na wat omwegen ben ik aan het bos van Wijnendale gekomen.

Daar beging ik mijn tweede fout: in plaats van langs het bos, in de richting van de kust te rijden, dacht ik slimmer te zijn en heb ik mijn geluk beproeft door het bos in te rijden. Na een klein halfuurtje fietsen op de toegelaten paden raakte ik gelukkig weer aan de plaats waar ik begonnen was. Voor je het weet zou je verdwalen en zat ik daar nog rondjes te rijden.

Ik vermoed dat de kleine helft van de bordjes, die de weg aanduiden, gewoon verdwenen zijn. Het was wat zoeken en schatten langs waar ik met mijn fiets heen moest maar eenmaal in Koekelare vond ik mijn weg behoorlijk gemakkelijk terug. Ik was blij dat ik na een kleine drie uur weer thuis geraakt ben, de hitte en de wind waren te doen maar ik had toch een hongertje toen ik aankwam.

De commentaren zijn gesloten.