De tijd is kort

Het leven is iets raar, dat soms niet genoeg gekoesterd of gevierd wordt. Het is niet voor iedereen hetzelfde. Soms brengt het leven ons geluk, een andere keer zien we door het bos de bomen niet meer. Het is niet altijd makkelijk om sombere gedachten de baas te blijven, maar we moeten proberen er het beste blijven van te maken. Moeilijk gaat ook.

Nieuw leven verwelkomen en afscheid nemen, twee zijden van hetzelfde gebeuren. Af en toe eens stilstaan bij de dingen des leven kan geen kwaad, dankbaar zijn voor de mooie dagen die we mogen beleven. Ook al gaat het eens een dag of twee minder goed, dan het is niet altijd even makkelijk om in jezelf te blijven geloven. Put moed uit de leuke dingen van het leven, het gaat jullie goed engelen…

Nog een klein duwtje en dan doe ik ook de boeken toe om in vakantie te gaan. Een mens mag blij zijn dat hij veel om handen heeft, nog de laatste dingen in orde brengen en dan komt er tijd voor andere taken en feestjes. Aan afspraken geen gebrek, ik vrees dat de tijd tijdens deze vakantie ook zo weer snel om zal zijn, maar dan kunnen we weer met volle moed aan de slag!

De commentaren zijn gesloten.