Hoe zot is dat?

Afgelopen vrijdag ben ik met de fiets om boodschappen geweest naar Brugge, met dank aan het mooie weer. Eerst ben ik binnengesprongen bij Van Loocke om etsinkt, dan naar de Fnac om enkele leuke muziekjes en om te besluiten naar de Banier. Ik had nog een kortingsbon liggen van het tijdschrift Klasse. Wat spulletjes gekocht om te tekenen en een boek over Gelli Plate printing.

Toen ik buitenkwam uit de Banier stuurde ik mijn nichtje een berichtje. Ze was met de Magical Saxes, een saxofoonkwartet, ergens aan het spelen in het pittoreske Brugge. Toen ik mijn weg terugkeerde naar de Steenstraat hoorde ik in de verte muziek spelen. Jawel op het Simon Stevensplein zag ik de saxofonisten lustig hun deuntjes spelen, hoe zot was dat?!

De zaterdag ben ik nog even naar het North Sea Beerfestival geweest, bekende en minder bekende pintjes gaan proeven. Na enkele proeverijen, het glas was maar vijftien centiliter ben ik op het gemak weer naar huis gefietst. Thuisgekomen zag ik op Facebook enkele speciale foto’s van een vriendin met en op haar paard… zotjes.

De commentaren zijn gesloten.