Niets van belang

Een mens zou het haast vergeten dat we al voorbij de helft van september zijn. Eenmaal dat de zomervakantie voorbij is, lijkt de tijd dubbel zo snel voorbij te gaan. Na een drukke werkweek was het afgelopen weekend rustig, tijd om de batterijen weer bij te laden. Voor je het weet ga je diep in het rood en dat kan niet de bedoeling zijn.

Ik moet nog eens kijken voor de gedichtenwedstrijd van Stad Oostende, hoe en wat betreft het indienen van mijn deelname. Tevens moet ik nog eens controleren of er nog andere interessante schrijfwedstrijden zijn waaraan ik wil deelnemen, niet dat ik momenteel tijd in overschot heb om te schrijven. Desnoods maak ik wat tijd vrij, vooral als de nood het hoogst is.

Dromen doet leven, wat houdt een mens anders op de been? Zonder dromen en verlangens zijn we als mens niks. Soms komen de dromen uit en worden de verwachtingen ingelost. Het is allemaal een kwestie van timing en een portie geluk, ook van het blijven ademen tot je weer in het heden bent. Soms heb ik de neiging me in het nostalgische verleden te wentelen.

De commentaren zijn gesloten.