Webinar

Deze avond ben ik wat later met het schrijven van een bericht. Dat komt doordat ik een webinar gevolgd heb: 2018 top of flop? Het is en blijft de hamvraag! Wat wil je bereiken, wat zijn je doelen, wat is je strategie… allerlei vragen die er écht toe doen. Ik zal er eens werk van maken de komende weken. Hoog tijd om het een en ander te veranderen.

Ik zou graag nog wat websites maken voor mensen, hetzij particulieren, hetzij vrije beroepen. Kleinschalige projecten, het mag ook grafisch werk zijn. Voel je je geroepen of aangesproken. Je kan me bereiken. Dadelijk de koe bij de horens vatten: kleine en middelgrote opdrachten neem ik aan. Meer info op www.koencasteleyn.net

Mijn site is ook niet meer erg actueel. Straks heb ik nog een waslijst aan uit te voeren opdrachten. Ik raak zo al niet door mijn leesvoer, schrijven staat ook op een laag pitje en we hebben nog maar recent twee weken verlof gehad. Er scheelt wat aan mijn tijdsbesteding zou ik zo denken. Soit dat zijn zorgen voor het komend jaar.

De commentaren zijn gesloten.