Enige vertraging

Lap we zijn nog maar drie weken ver in het nieuwe jaar en ik loop al achter de feiten na! Gisteren was ik nochtans op een schappelijk uur thuis, maar ik wou nog het een en ander op een schoolsite in orde brengen. Ik zal toch nog eens moeten kijken voor het logo van de school op de Google Map; het moet en zal er groter opkomen! Al is het dat ik bergen moet verzetten.

Vandaag was het een behoorlijk aangename dag. Zo heb ik even een luisterend oor gespeeld voor de collega’s van de Aartshertoginnestraat en wat administratief werk in orde gebracht. Als je bezig bent dan vliegt de tijd toch net iets sneller, vandaar dat ik vertraging opgelopen heb met het schrijven. Alles staat precies op pauze, wat op zich ook niet de bedoeling kan zijn.

Straks ga ik naar de Kunstacademie, vorige week woensdag was ik verlet door werkzaamheden op een andere afdeling, wat verder werken aan mijn ets rond ‘Opstand’. Binnenkort is er opendeurdag in de academie en volgende week zullen we de werken ophangen en het atelier in orde brengen, weer twee dagen waarop ik niet verder kan doen. Zo blijft een mens bezig.

De commentaren zijn gesloten.