Het gaat verbazend goed vooruit

Nog een tweetal dagen en we zijn alweer halfweg februari. Waar gaat de tijd toch heen? Ik heb geen moeite om mijn dagen te vullen; integendeel. Het wordt weer kiezen wat ik zal doen en wat ik uitstel tot later. Een vakantie geeft me de tijd om eens stil te staan bij de dingen die ik doe, of ik goed bezig ben, welke dingen ik nog wil verwezenlijken enzovoort.

Deze morgen heb ik een aantekeningen genomen van nog uit te voeren werkjes op de computer. Het waren enkele kleine klussen, maar je bent langer bezig dan je verzien hebt. Als je het dan nog in je hoofd haalt om nieuwe dingen uit te proberen zoals hoe maak ik een App voor een iPad of hoe programmeer ik vlotjes in Php? Dan kom je niet toe met een week verlof.

Straks ga ik nog even notities van goed veertien jaar geleden doornemen en updaten. Ik had toen het idee om een webtoepassing te schrijven om financiële gegevens op te halen en die te verwerken. Het was een vaag idee om slapend rijk te worden. Het idee is me bijgebleven, dat rijk worden laat ik nog in nog overweging.

De commentaren zijn gesloten.