• Laat de zon in je hart

    Het werd vakantie en ik bracht het Paasweekend in de Ardennen door samen met familie. Zo kon ik even de tijd nemen om uit te rusten en in de natuur te wandelen. Een dag of drie zonder computer, mail of internet, een digitale detox als het ware. Al bij al viel het weer mee en hebben we ons goed geamuseerd. Zo eens ertussenuit kan deugd doen.

    Terug thuis gekomen heb ik het verder rustig aan gedaan: gisteren heb ik nog het een en ander voor het werk in orde gebracht. Ik denk dat ik verslaafd aan de computer en het beeldscherm ben als het ware. Deze vakantie is welgekomen om wat bij te slapen, want sinds de overstap op het zomeruur ben ik nog niet helemaal bij de tijd, maar ook dat komt weer in orde.

    Hopelijk kan ik enkele uitgestelde projecten afgewerkt krijgen deze twee weken want de tijd vliegt toch snel. Zo is het pas vandaag gelukt om een bericht te schrijven, terwijl mijn oude laptop een update van Windows 10 aan het uitvoeren is. Vanaf morgen beloven ze beter weer; hoog tijd om mijn fiets in orde te brengen en een tochtje te rijden.